Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Widget Atas Posting

15 Teka Teki Susah Dan Jawaban

Kami ada teka teki susah tapi lucu. Jom teka teki dengan rakan rakan dan keluarga anda.

Teka Teki Lucu Jawabannya Kocak Teka Teki Lengkap

Koleksi teka teki lawak lucu dan kelakar yang kami sediakan disini pastinya akan mencabar minda yang kreatif anda semua.

Teka teki susah dan jawaban. Jika anda merasa tersinggung hanya karena kesalahpahaman mohon untuk dimaafkan karena teka teki ini dibuat bukan untuk menyinggung tapi untuk hiburan semata. Kami mempunyai senarai teka teki susah terbaik pada 2018. Kemudian kongsikan markah anda di bahagian komen dan share soalan teka teki lawak ini di facebook untuk mencabar rakan rakan anda.

Untuk setiap jawapan betul nora danish bagi anda 5 markah. Jangan risau kerana tak tahu jawab kerana anda boleh klik jawapan. Tapi anda kena la berlaku jujur ya.

Lawati laman web kami untuk teka teki keras. Soalan teka teki lucu susah no. Selain itu kami juga menyediakan soalan teka teki paling susah.

Laman web ini menyediakan pelbagai koleksi soalan teka teki berbahasa melayu yang sesuai untuk kanak kanak dan orang dewasa bermain. Benda apa yang orang lain boleh tengok cuma awak tak boleh tengok. Sila taip jawapan anda di ruang kosong yang disediakan dan tekan teka.

Soalan dan jawapan di bahagian ini adalah bertahap susah. Jika anda cinta akan permainan tradisional uji minda seperti teka silang kata ataupun anda adalah raja teka teki logik anda mestilah mencuba menjawab dan berkongsi soalan teka teki kelakar sini kepada rakan rakan dan keluarga. Oke langsung saja kita ke inti teka teki.

Objektif website ini pastinya mahukan anda mengukirkan senyuman setelah mencuba teka teki yang disediakan. Fikir dulu masak masak dan gunakan talian hayat baru lihat jawapan teka teki ini. Dengan teka teki lucu kita bisa membuat dia berpikir keras dengan logika menebak jawaban apa yang sekiranya berkaitan dengan pertanyaan tersebut dan pada akhirnya dia akan tertawa karena tidak menyangka dengan jawaban dari teka teki tersebut.

Berikut antara lain teka teki lucu yang dapat saya tulis semoga yang baca bisa tertawa dan terhibur. Cubalah jawab himpunan teka teki lawak dan susah ini.

Teka Teki Sulit Dan Jawabannya Teka Teki Lengkap

Teka Teki Logika Paling Sulit Dan Jawabannya Teka Teki Lengkap

Contoh Teka Teki Bergambar Dan Jawaban Yang Menarik Untuk Ibubapa Cikgu Ayu

Teka Teki Lucu Tapi Sulit Dijawab Youtube

Teka Teki Susah Penuh Dengan Jebakan Youtube

Teka Teki Sulit Dan Jawabannya Teka Teki Lengkap

Teka Teki Sulit Jawabannya Lucu Youtube

Teka Teki Lucu Dan Jawabannya Teka Teki Lengkap

Teka Teki Sulit Dan Jawabannya Teka Teki Lengkap