Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Widget Atas Posting

10 Pantun Teka Teki Paling Susah Dan Jawapan

Karena teka teki pada hakikatnya soal yang berupa. Sila taip jawapan anda di ruang kosong yang disediakan dan tekan teka.

Contoh Teka Teki Pantun Yang Bernilai Untuk Para Ibubapa Pendidikan Abad Ke 21

Contoh pantun teka teki kita tentu tidak asing dengan kata pantun adapun pengertian pantun secara umum salah satu jenis karya puisi lama dengan 4 baris dan sajak a b a b di akhir larik baris pertama dan baris kedua biasanya untuk tumpuan sampiran saja dan baris ketiga dan keempat merupakan isi.

Pantun teka teki paling susah dan jawapan. Biasanya terletak pada bagian akhir pantun. Jangan risau kerana tak tahu jawab kerana anda boleh klik jawapan. Pantun teka teki 4 kerat dan jawapannya tinggi duduk di atas sekali bukanlah bulan bukanlah matahari.

Picture himpunan contoh teka teki paling susah dan jawapannya yang berguna ini dipetik dari blog berikut. Teka teki paling lawak lucu dan susah teka teki adalah aktiviti menguji minda yang dimainkan sejak azali. Ciri ciri pantun ini yakni terdapatnya pertanyaan yang menarik untuk dijawab.

Ia melambangkan kreativiti masyarakat kita dalam berhibur. Soalan dan jawapan di bahagian ini adalah bertahap susah. Pantun teka teki adalah pantun yang berisikan teka teki dan dapat digolongkan sebagai salah jenis permainan dalam karya sastra.

Biasanya elemen lawak disuntik di dalam permainan teka teki sebagai penambah perisa. Teka teki dalam bentuk pantun dapat dijadikan sebagai alat pemicu pikiran yang cukup efektif. Jika malam ia bers.

Ada banyak macam macam pantun seperti pantun anak anak pantun agama pantun nasehat pantun. Jom teka teki dengan rakan rakan dan keluarga anda.

Soalan Teka Teki Lawak Pewarna O

Himpunan Contoh Teka Teki Lawak Dan Jawapan 2017 Yang Hebat Untuk Guru Guru Skoloh

Contoh Teka Teki Paling Susah Dan Jawapannya Yang Terbaik Untuk Para Ibubapa Cikgu Ayu

Pantun Teka Teki Dan Jawapan Himpunan Koleksi Lawak Best

Soalan Teka Teki Lawak Rasmi Sud

10 Teka Teki Paling Susah Dan Mencabar Minda Iluminasi

Teka Teki Melayu Dan Jawapan

Pelbagai Contoh Teka Teki Pantun Dan Jawapan Yang Bermanfaat Untuk Guru Guru Pekeliling Terbaru Kerajaan

Contoh Teka Teki Dan Jawapan Lawak Yang Baik Untuk Murid Cikgu Ayu